סדנאות שוקולד, בישול ואפייה זו המומחיות שלנו

דה-בר מציעים לך חוויה מיוחדת במינה!
לצאת מהקופסה, לחוש, ליצור, לטעום וליהנות מכל רגע.

מבחר סדנאות שוקולד, בישול ואפייה שיהפכו כל רגע לבלתי נשכח וישאירו לך טעם וחשק לעוד.

רוצים לצאת להרפתקה קולינרית מרגשת ומטריפה מעולם אחר? פנו אלינו עכשיו 

את הסדנאות ניתן לקיים באווירה פסטורלית וקסומה במתחם דה-בר במושב כפר חסידים, או אצלכם במשרד / בבית הלקוח.

מתחם דה-בר הינו מתחם כשר  יש ברשותנו תעודת כשרות 

 

לקבלת הצעת מחיר חייגו 077-61-600-61 ותיהנו מכל רגע

בואו ליהנות ממבחר סדנאות

אודות דה בר

ערן דה-בר דור 3 למשפחת מייסטר קונדיטורים, עוד משחר ילדותו ניצל כל רגע פנוי ללמוד את רזי המקצוע- קונדיטאות מאביו גבי,שהינו מייסטר קונדיטור ואומן בתחום הקונדיטוריה. 

ערן דה-בר הוא קונדיטור המתמחה בעוגות רטרו-עוגות של פעם,ייחודיות שלא תמצאו באף מקום אחר. איכות המוצרים יחד עם עבודה שנעשית בידיים (ולא במכונה) בשילוב עם עשייה מהלב והנשמה כל זאות ועוד מעניק את הטעם והמראה לכל עוגה ועוגה.. עסיסיות וטעם שמשאיר חשק לעוד ועוד..

ערן דה-בר הגשים את חלומו לעסוק בתחום הקונדיטוריה ולהמשיך את המסורת רבת השנים אשר קיימת במשפחתו והפך להיות קונדיטור לאחר שסיים את לימודיו בדן גורמה.

למה אנחנו

דה-בר מציעים לך חוויה מיוחדת במינה!

חגיגה אמיתית של שוקולד, בישול ואפייה.
לצאת מהקופסה, לחוש, ליצור, לטעום וליהנות במבחר סדנאות שיהפכו כל רגע לבלתי נשכח וישאירו לך טעם וחשק לעוד.

אנחנו מזמינים אותך לחוויה מעולם אחר.
את הסדנאות ניתן לקיים באווירה כפרית ומיוחדת אצלנו בסטודיו דה-בר , מושב כפר חסידים או בבית הלקוח.

בין לקוחותיינו

סדנאות שוקולד

לחוש, ליצור, לטעום וליהנות במבחר סדנאות שוקולד שיהפכו כל רגע לבלתי נשכח וישאירו לך טעם וחשק לעוד.

סדנאות אפיה

לחוש, ליצור, לטעום וליהנות במבחר סדנאות אפייה שיהפכו כל רגע לבלתי נשכח וישאירו לך טעם וחשק לעוד.

שוקולד – ממה הוא עשוי?

חומר היסוד ממנו עשוי שוקולד הוא קקאו. עצי הקקאו הטרופיים הם המקור לתענוג הצרוף הזה שנקרא שוקולד. לעצי הקקאו שלושה זנים: "קריולו" – הנדיר ביותר, "פורסטרו" הנפוץ ביותר ו"טריניטריו" – שילוב של שני הזנים יחד.

עץ הקקאו גדל באזורים טרופיים, בעיקר באמריקה הדרומית ובמרכז אמריקה. פולי הקקאו מהם מיוצר שוקולד, מותססים, נקלים ונטחנים וכך נוצרת אבקת הקקאו המוכרת לכולנו. אל הקקאו מוסיפים חומרים כגון סוכר, וניל, לציטין, אבקת חלב ועוד, ויוצרים שוקולד.
שוקולד מוכר לרוב בארבעה סוגים, לפי מרכיביו השונים: שוקולד כהה, שוקולד חלב, שוקולד מריר והשוקולד הלבן.